Videre til indhold
Orangeriet logo
  • Menu
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Reserver
Facebook Instagram
Orangeriet logo
Facebook Instagram
  • Menu
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Reserver
  • Menu
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Reserver

Menu

Menu

Menu gældende frem til og med 13. november 2025
  • Endive - Bolchebede - Æble kr. 140
  • Gråand - Kartoffel - Havtorn kr. 140
  • Dådyr - Gule beder - Portvin kr. 140

    Denne ret kan bestilles som hovedret, inkl. ekstra garniture og kartofler.

  • Ost - Græskar - Knækbrød kr. 140
  • Pære - Kardemomme - Creme fraiche kr. 140
  • 5-retters menu kr. 595
  • Vinmenu - 5 glas kr. 595
  • Smag på vinmenuen - 5 små glas kr. 305
  • Saftmenu - 5 glas kr. 280
Download menu
Download menu - english
Udover dette tilbyder vi også...
  • Snacks & Bobler kr. 145

    Start aftenen med snacks og bobler.

  • Ribeye steak kr. 335

    Pommes frites - Estragon blanquette

  • Dagens hovedret kr. 235
  • 2 retter kr. 365
  • 3 retter kr. 455
  • Klassisk 3-retters menu kr. 525
Reserver bord

Restaurant Orangeriet

Marienlundsvej 36
8600 Silkeborg

Telefon 87 22 55 00
E-mail orangeriet@orangeriet.dk

Åbningstider

Mandag til og med lørdag kl. 18.00-22.00.
Sidste bordbestilling kl. 21.00

Søndag tilbyder vi sommerbuffet. 

For hotellets gæster er der også mulighed for at spise på hotellet søndag og mandag, dette kræver dog forudbestilling.

Tirsdag – lørdag: 18.00-21.30

Søndag og mandag: Lukket

For hotellets gæster er der også mulighed for at spise på hotellet søndag og mandag, dette kræver dog forudbestilling.

Genveje

  • Menu
  • Selskaber
  • Gavekort
  • Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter
  • Persondatapolitik

Whistleblowerordning

Reserver