Menu
Restaurant Orangeriet
Menu
-
Snacks & bobler kr. 115
Start aftenen med snacks og bobler
-
Knivmusling - Citrus - Glaskål kr. 135
-
Græskar - Trøffel - Fermenteret hvidløg kr. 135
-
Grisekrone - Selleri - Æble kr. 135
Kan bestilles som hovedret, inkl. ekstra garniture og kartofler til Kr. 235,-
-
Gnalling - Jordskok - Hasselnød kr. 135
-
Pære - Lime - Pistacie kr. 135

Vores menu
Menuen i Orangeriet skifter efter sæsonen 7-8 gange om året.
Vores menu er sammensat af årstidens friske og gerne lokale råvarer.
Maden er tilberedt helt fra bunden og sammen med vores tjenere sammensætter kokketeamet alle retter og vine til hver menu.
Vores menukort består bl.a. af fem mindre retter, hvilket giver en god mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer i et måltid.
Vi serverer gerne gode vine glasvis til maden, eller du kan vælge vores vinmenu fra 280 kr.